Предимствата на това да живеем в комплекс сред природата

Още преди корона вирусът да ни завладее, много хора се насочиха към покрайнините на големите градове, или съседни до тях села. 

Дали защото е по-приятно, дали защото е по-тихо и спокойно, всеки има своите мотиви. Но определено има положителни страни.

За радост на хората, които предпочитат по-различен начин на живот, а те съвсем не са малко, непрекъснато се развиват жилищни комплекси, които дават на хората, всичко, от което те имат в ежедневието си.

- Живот сред природата, чист въздух и спокойствие. 

- В близост до центъра на града, до търговските обекти, и до международни пътища;

- Подходящо за разходка, за игра на деца, за спорт, за отдих.

Има още много предимства. Такъв е новият жилищен комплекс Камбаните Резиденшъл Парк, разположен в полите на Витоша, в непосредствена близост до парк „Камбаните“. Комплексът е заобиколен от борова гора, с открити гледки към Витоша, София и Стара планина, като същевременно предлага бърз и удобен достъп до Околовръстен път и Бизнес Парк София.

Имотите в Камбаните Резиденшъл Парк са разнообразие от апартаменти, редови и самостоятелни къщи, обединени в спокойна семейна среда – с осигурени детски площадки, спортни игрища, въжен парк, търговски център и BBQ зона.

Определено можем сами да изберем къде да растат децата ни :) 
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!