Газираните напитки пречат на отслабването

Когато искат да отслабнат, дамите обикновено се лишават от много предпочитани от тях храни. Ограниченията обаче не приключват само с това, защото ако жената иска да има перфектна фигура, тя трябва много да внимава и какво пие.

Газираните напитки са едни от първите елементи на хранителния режим, от които трябва да се откажете, ако искате да сте слаби. Те водят до подуване на корема, но не това ги прави опасни за фигурата.

Всъщност, газираните напитки са източник на големи количества празни калории. Те повишават неколкократно броя на консумираните за деня. Така че вместо да пиете кола или швепс, по-добре утолявайте жаждата с вода. Освен, че е основа на живота, тя е и съществен елемент от всеки добре планиран хранителен режим, който цели да понижи телесното тегло. Според специалистите, няколко глътки вода заменят няколкостотин излишни калории…

Плодовите сокове, които се продават в кутии в магазините, също са източник на доста калории - на около 100 мл средно се падат по около 45 ккал. Затова е по-добре да се пият фрешове или пък плодовете да се ядат сурови.


Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!